Διαδικτυακά κόλπα που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν


Share/Bookmark
Περνάτε πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή μέσα στην ημέρα;... Αν θέλετε να κάνετε τις ώρες σας να περνούν κάπως πιο ευχάριστα, αλλά και να μάθετε μερικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εργάζεστε πιο γρήγορα ή… απλά να εντυπωσιάσετε τους συναδέλφους σας, δείτε παρακάτω μια λίστα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα buzzfeed.com: 1. Πατώντας Ctrl+ Shift + T ανοίγει αυτόματα το Tab που κλείσατε τελευταίο.

Στους υπολογιστές Mac η αντίστοιχη εντολή είναι Cmnd + Shift + T. Λειτουργεί σε Chrome και Firefox. 2. Πατήστε το γράμμα "S" + δεξί κλικ για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. (Λειτουργεί στον Chrome). 3. Σύρετε και ρίξτε μια εικόνα στη μπάρα αναζήτησης για να κάνετε αντίστροφη αναζήτηση εικόνων. Λειτουργεί σε Chrome και Firefox. 4. Πατήστε Ctrl+Enter για να εισάγετε την προέκταση ".com" σε οποιαδήποτε λέξη γράφετε στη μπάρα url (Αν αντί για Ctrl πατήσετεShift+Enter προστίθεται η προέκταση ".net", ενώ με το Shift/ctrl η προέκταση ".org". Λειτουργεί σε Chrome, Firefox και Opera. 5. Κρατήστε πατημένο το Ctrl όταν κλικάρετε σε ένα λινκ για να ανοίξει σε καινούριο tab. Οι χρήστες Mac κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Command. 6. Μετατρέψτε τον browser σε σημειωματάριο.

Εισάγετε αυτό: data:text/html,%20Notepad στη μπάρα url 7. Κάντε το ίδιο με το Νο.6 στη… "σκοτεινή" εκδοχή του.

Σε αυτήν την περίπτωση αντιγράφετε αυτό: data:text/html;charset=utf-8,%20Notepad%20(Nightmode) 8. Ανοίξτε ένα ινκόγκνιτο παράθυρο στον browser πατώνταςCtrl+Shift+N. Το ινκόγκνιτο browsing δεν εμφανίζεται στο ιστορικό σας. Οι χρήστες Mac πατήστε "Command + Shift + N". Στον Firefox λειτουργεί πατώντας "Ctrl/Command + Shift + P". 9. Απενεργοποιήστε το autoplay στα βίντεο του Facebook. Πηγαίνετε στα settings του Facebook (facebook.com/settings), κάντε κλικ στο "video" στην αριστερή μπάρα εργαλείων και επιλέξτε "Off". 10. Οι λάτρεις του… ρετρό μπορούν να γυρίσουν το χρόνο (της Google) πίσω στο 1998. Πληκτρολογήστε "google in 1998" στη μηχανή αναζήτησης για να δείτε την αρχική homepage της εταιρείας. 11. Φέρτε τα πάνω κάτω στη Google. Γράψτε στη μηχανή αναζήτησης της Google την εντολή "do a barrel roll". Αφού το κάνετε αυτό δοκιμάστε και τις εξής εντολές: "tilt", "recursion", και "anagram". Λειτουργούν σε Chrome και Firefox. 12. Παίξτε ένα ρετρό videogame στις Εικόνες της Google. Κάντε αναζήτηση, πληκτρολογώντας "Atari Breakout" και… αρχίστε το παιχνίδι. Λειτουργεί σε όλους τους browsers.

Via


Share/Bookmark
Post A Comment - - ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ --->>>
  • - - Site - - Comment using
  • - - Facebook - - Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :